Om våra bilar

Ja, vi har bilar med manuell växellåda. Du måste säga till vid bokningen så att vi verkligen bokar upp Dig på en bil som har manuell.

Manuell finns även bland tillvalen i vår Onlinebokning här på hemsidan. Men eftersom vi inte har manuell på alla bilar inom gruppen, så gäller att vi bekräftar tillvalet manuellt så fort vi har haft möjlighet att kontrollera att vi kan leverera en bil med automat.

Ja, vi har bilar med automatväxellåda. Du måste säga till vid bokningen så att vi verkligen bokar upp Dig på en bil som har automat.

Automat finns även bland tillvalen i vår Onlinebokning här på hemsidan. Men eftersom vi inte har automat på alla bilar inom gruppen, så gäller att vi bekräftar tillvalet manuellt så fort vi har haft möjlighet att kontrollera att vi kan leverera en bil med automat.

Ja, vi har bilar med dragkrok. Du måste säga till vid bokningen så att vi verkligen bokar upp Dig på en bil som har dragkrok.

Dragkrok finns även bland tillvalen i vår Onlinebokning här på hemsidan. Men eftersom vi inte har drag på alla bilar inom gruppen, så gäller att vi bekräftar tillvalet manuellt så fort vi har haft möjlighet att kontrollera att vi kan leverera en bil med dragkrok.

Ja, vi har både personbilar, minibussar och lastfordon med fyrhjulsdrift. Kontakta oss för mer info!

Alla våra bilar är alltid helförsäkrade så någon extra försäkring är aldrig nödvändig att teckna. Det vi däremot erbjuder är en skadekostnadsreducering (SKR) som minskar självrisken om det skulle hända något med bilen under hyrestiden. Har man inte tecknat någon SKR så kan en skada kosta ca 15.000 kronor men om man tecknat en SKR minskas ("reduceras") kostnaden till 4.000 kronor (personbil) resp. 5.000 kr (buss/lastbil). Läs mer om SKR under avsnittet "Hyresvillkor & Bokningsvillkor".

I vissa fall kan vi även erbjuda en s k "extraskydd" som tar ner självrisken ännu mera. Kontajkta oss för mer informnation om den.

Hyrbilen-hemsidan2

OM OSS

Hagges Hyrbilar är samma företag som Småfrakt i Enköping AB. Vi är ett piggt företag med hög service, verksamt i Enköping sedan 1967.

När man pratar om små företag med stora resurser, så är det företag som oss man syftar på :-)

Vi kan garantera Dig som kund ett bra mottagande med hög servicekänsla. Vi tar hand om våra kunder på allra bästa sätt.

Fördelar

HAGGEHPRICK FRIA MIL upp till 30 dygn (personbil & buss)

HAGGEHPRICK LÅNGTIDSHYROR - med valfri körsträcka

HAGGEHPRICK BARA NYA BILAR

HAGGEHPRICK PERSONLIG SERVICE PÅ HÖG NIVÅ

HAGGEHPRICK BRETT UTBUD - många märken & modeller

HAGGEHPRICK FÖRETAGSAVTAL - även för små företag!

Kontakta oss

 
Småfrakt/Hagges Hyrbilar
Ågatan 10, Enköping
 
Tel: 0171-42 50 00
Fax: 0171-273 42
  info@haggeshyrbilar.se 
 
 smafrakt 150px
© 2019 Småfrakt i Enköping AB. All Rights Reserved.